Activitats

Piscines naturals (tolls)

Refresca’t als nombrosos tolls que trobaràs als Ports. Piscines naturals enmig de la natura.

Senderisme

Descobreix els nombrosos camins i sendes que et mostraran el paisatge dels voltants d’Horta. “Tot el que sé ho he après a Horta” va dir Picasso. Descobreix tu mateix perquè Horta va fascinar el genial pintor Malagueny.

Escalada

Practica l’escalada a les imponents roques dels Ports.

Gastronomia

A Horta de Sant Joan podràs gaudir de la cuina tradicional i dels productes de la zona de la mà de: Restaurant Miralles, el Mas del Cigarrer, El Barracó, Can Joan, Bar Casal, Pizzeria d’Orta, Les Capçades… Alta qualitat i alta hospitalitat.

Centre Picasso

A Horta de Sant Joan s’hi troba el Centre Picasso. El pintor malagueny va hostatjar-se durant dos temporades al poble i d’on va dir: “Tot el que sé ho he après a Horta”.

Barranquisme i espeleologia

Pots practicar barranquisme als Ports. Una experiència increïble. Pots adreçar-te a qualsevol de les empreses del poble que es dediquen a facilitar aquesta activitat (Montsport, Esgambi).

Lo Portalet

Plaça de Sant Salvador, 7
Horta de Sant Joan (Tarragona)
Tel. 606 040 807
La casa Lo Portalet i els masos Les Forques i La Bassa Nova així com aquesta pàgina web, són propietat de PBARRELAM, S.L., amb N.I.F. B43431030 i domiciliada per a notificacions a Plaça de Sant Salvador, 7 - Horta de Sant Joan (Tarragona), codi postal 43596